Casa dintre Sălcii

DESCRIERE

Pensiunea Casa dintre Sălcii este situată pe malul drept al canalului Uzlina, fiind înconjurată pe trei laturi de apă.  Aspectul tradițional al caselor din Delta Dunării, zugrăvite în alb-albastru, a fost modelul gazdelor în decorarea pensiunii. Acoperișul din stuf, realizat cu migală și cu multe eforturi de echipe de meșteri locali, este pentru ei un adevărat motiv de mândrie. Păstrarea unor tradiții străvechi, susținerea comunității locale și protejarea naturii prin practicarea unui turism responsabil sunt misiunile acestor oameni implicați în ceea ce fac.

Gradina de legume și pomi fructiferi

Pensiunea are o frumoasă grădina de legume, absolut necesară aici, atât de departe fiind de orice magazin. Numeroșii gutui plantați pe malul apei, produc suficiente fructe pentru gemul delicios servit la micul dejun.

Sala de mese are o capacitate de 40 de locuri, la care se adaugă 30 de locuri la terasa și foișorul situat pe malul apei.

Meniul include mâncăruri tradiționale din pește, din carne ori legume, după cum preferă oaspeții pensiunii. Se gătește zilnic, așa ca într-o gospodărie, iar cei ce au mâncat la pensiune nu uită să laude mereu deserturile casei.

CONTACT

Adresa:  sat Uzlina, Comuna Murighiol, Județul Tulcea
Telefon: +40 748 290 132+40 748 290 131
Email: rezervari@casa-dintre-salcii.ro
Website: www.casa-dintre-salcii.ro

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

DELTA DUNĂRII

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Delta Dunării.

Delta Dunării

CAZĂRI SIMILARE