Pensiunea Casa dintre Sălcii este situată pe malul drept al canalului Uzlina, fiind înconjurată pe trei laturi de apă. Construcția inițială, o casă de vacanță pentru relaxarea unei familii și a prietenilor iubitori de baltă și pește, a devenit în câțiva ani o mică pensiune ce dorește să personalizeze contactul omului cu natura, aducându-vă aproape de spiritul și viața liniștită a acestor locuri.

Aspectul tradițional al caselor din Delta Dunării, zugrăvite în alb-albastru, a fost modelul gazdelor în decorarea pensiunii. Acoperișul din stuf, realizat cu migală și cu multe eforturi de echipe de meșteri locali, este pentru un adevărat motiv de mândrie. Păstrarea unor tradiții străvechi, susținerea comunității locale și protejarea mediului înconjurător prin practicarea unui turism responsabil sunt misiunile acestor oameni implicați în ceea ce fac.

Gradina de legume și pomi fructiferi

La malul apei pensiunea are o frumoasă grădina de legume, absolut necesară aici, atât de departe fiind de orice magazin. Numeroșii gutui pe care sunt plantați alătur de pensiune si pe malul apei, produce suficiente fructe pentru gemul delicios servit la micul dejun.

Natura, liniște, relaxare, mâncare tradițională, sunt punctele forte ale ofertei acestei pensiuni.

Sala de mese

  • Capacitate – 40 de locuri, la care se adaugă 30 de locuri la terasa și foișorul la malul apei
  • Modul de servire a mesei – meniul pensiunii

Oferim mâncăruri tradiționale din pește, desigur, sau din carne ori legume, după cum preferă oaspeții pensiunii. Se gătește zilnic, așa ca într-o gospodărie, iar cei ce au mâncat la pensiune nu uită să laude mereu deserturile casei.

Rezervă-ți acum un sejur la una din cele mai tradiționale pensiuni din destinația ecoturistică Delta Dunării!