Casa Eva Wagner

DESCRIERE

Casa Eva Wagner este situată în Biertan, una dintre cele mai renumite localități rurale din Transilvania. Pensiunea este amplasată în imediata vecinătate a bisericii fortificate, monument UNESCO, ce datează din secolul al XII-lea. Biserica monumentală este situată pe o colină în centrul satului și este înconjurată de trei rânduri de fortificații.

Casa Eva Wagner este amenajată într-o fostă gospodărie săsească în care au fost renovate și reamenajate toate corpurile gospodăriei: casa veche, șură și grajdul. Cele 8 camere includ două camere triple, o cameră cvadruplă (două paturi matrimoniale, ideală pentru familii) și camere duble, toate dotate cu băi proprii. 

În satul medieval, la rândul lui parte a patrimoniului UNESCO împreună cu biserica fortificată, veți întâlni tradiții și obiceiuri vechi, căruțe trase de de cai, ciurde de vaci sau turme de oi. Biertan face parte din destinația de ecoturism Colinele Transilvaniei, o zonă renumită pentru rețeaua extinsă de trasee de drumeție și cicloturism, bisericile fortificate, pajiștile cu stejari seculari și experiențele culinare deosebite. De asemenea, traseul de drumeție de lungă distanță Via Transilvanica trece chiar prin Biertan.

CONTACT

Adresa: sat Biertan, strada Tudor Vladimirescu, nr. 69, județ Sibiu
Facebook: @wagnerstaff

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

COLINELE TRANSILVANIEI

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Colinele Transilvaniei.

CAZĂRI SIMILARE