Ne-am așezat în Nucet, la 20 km de Sibiu – un sat mic și liniștit în care viața curge încet și frumos, un loc binecuvântat. Cât vezi cu ochii te înconjoară doar dealuri cu fânețe și pădure. În nopțile de vară, la foc, pot fi admirate stelele  – nimic altceva decât miros de natură, pământ, fân proaspăt cosit.

Pentru noi și oaspeții noștri, la Bio Haus Cioran producem mâncare sănătoasă și gustoasă în propria gospodărie: legume, fructe şi lactate proaspete sau procesate după rețete tradiționale, fără chimicale.

Oaspeții pot asista la activitățile de zi cu zi ale fermei:

  • hrănitul animalelor
  • culesul și pregătirea produselor din grădină și livadă
  • sau pot să ia parte la drumeții, plimbări călare, plimbări cu sania sau căruța.

De asemenea, puteți culege plante medicinale din bogata floră spontană și din grădina pensunii. Zona este o comoară și pentru iubitorii de păsări, fiind parte din aria protejată Natura 2000.

Pentru petrecerea timpului liber in împrejurimi, este de asemenea posibilă închirierea de biciclete Iată câteva puncte de interes din destinația ecoturistică Colinele Transilvaniei:

Pentru amatori de pescuit la o distanță de 5-6 km de pensiune se poate pescui pe râurile Olt și Hârtibaci.

Atracțiile istorice și culturale ale Sibiului sunt la doar 20 km depărtare de Nucet (vezi Pasajul ScarilorBrukenthal Palace sau Biserica Ursuline).

Lacurile sărate de la Ocna Sibiului, TransfăgărășanBâlea LacStațiunea PăltinișSighișoara sunt o alternativă la o oră de mers cu mașina.

Mai multe informții despre locație și cazare găsiți pe site-ul www.bio-haus.ro.