Alma Vii 104

DESCRIERE

Un mic colț de rai, satul tradițional săsesc Alma Vii, din inima Transilvaniei, este renumit pentru cadrul său rural liniștit și idilic. Alma Vii găzduiește o Biserică Fortificată bine conservată, parte din Patrimoniul Național, monument de categoria A.  Îți propunem o vacanță autentică, o întoarcere în timp la viața simplă din trecut. Casa 104 aflată în pitorescul sat Alma Vii, este locația perfectă pentru a evada din forfota cotidiană. Construită cu 2 secole în urmă, a fost atent renovată, astfel încât să se conserve spiritul tradiției săsești. Eleganța se îmbină cu funcționalitatea, iar stilul rustic este completat cu detalii care oferă tot confortul necesar unei șederi memorabile. Vei avea la dispoziție o terasă generoasă, unde te poți relaxa și savura o ceașcă de cafea sau ceai. Copiii se vor bucura de o curte imensă, unde se pot juca, iar dacă ai un prieten necuvântător, este și el binevenit.

Zona înconjurătoare este ideală pentru pasionații de drumeții in aer liber, ciclism și explorarea peisajului Transilvaniei. Casa poate servi drept bază excelentă pentru cei care doresc să exploreze frumusețile peisajelor pitorești din zonă și patrimoniul construit deosebit de bogat. Poți savura preparate din bucătăria tradițională românească, inclusiv ingrediente din surse locale și mâncăruri de casă. Este o oportunitate grozavă de a savura aromele regiunii.

Casa Alma Vii 104 oferă șansa de a experimenta farmecul Transilvaniei rurale, de a explora istoria acesteia și de a te bucura de frumusețea naturală a zonei. Fie că vrei relaxare, imersiune culturală sau aventură în aer liber, Alma Vii are ceva de oferit.

CONTACT

Adresa: Alma Vii, 104, comuna Moșna, județ Sibiu

GALERIE FOTO

LOCALIZARE

COLINELE TRANSILVANIEI

Descoperă mai multe activități, trasee și evenimente recomandate în destinația de ecoturism Colinele Transilvaniei.

CAZĂRI SIMILARE