Hotel Fortuna – armonia perfectă în natură

Situat în cel mai mic oraș din România- Băile Tușnad, la hotelul Fortuna vă așteaptă pacea și armonia perfectă de care aveți nevoie pentru a evada din stresul vieții cotidiene.

Orașul este situat la o altitudine de 800 m deasupra nivelului mării. Băile Tușnad este una dintre cele mai populare stațiuni cu ape minerale și cu aer de munte bogat.

Eco-hotel Fortuna combină designul unic, compatibilitatea ecologică și funcționalitatea lucrurilor în 12 camere. Fiecare cameră a hotelului rustic-boutique este făcută în stilul eco, care transmite oaspeților energia naturii și originalității.
Dacă ați planificat o tură în Europa sau o vacanță în România, atunci cu siguranță trebuie să te oprești în Băile Tușnad și să rămâi la Hotel Fortuna. Vă puteți bucura de frumusețea munților, a pădurilor și a hotelului. Lacul Sf. Ana (unicul lac vulcanic din România) este situat în apropiere de oraș. De asemenea, în munți există multe trasee de drumeții.

Prin stilul arhitectural și multitudinea serviciilor asigurate, se creează cadrul propice regăsirii echilibrului dintre corp, spirit și suflet.

Descoperă destinația ecoturistică Băile Tușnad și împrejurimile, dar află mai multe informații despre acest loc minunat, vizitând website-ul hotelului www.hotelfortuna.ro/index.php/ro/hotel/