Competiția de aterizări punct fix cu parapanta este un eveniment sportiv, dedicat tuturor iubitorilor de sporturi aeronautice, dar nu numai. Pasionații de adrenalină oferă un spectacol aerian într-o zonă cu peisaje splendide. Echipa a fost înfiinţată în 2009, ca urmare a unei idei spontane. Piloţi din Odorheiu Secuiesc, Băile Tuşnad, Miercurea Ciuc şi Sfântu Gheorghe cu coparticiparea iubitorilor de natură cărora le este important traiul în armonie cu natura. Scopul echipei este de a Organiza competiţii la nivel internaţional, de întâlniri între profesionişti în domeniu şi piloţi amatori. Scopul este de a face cunoscută frumuseţea zborului şi experienţa minunatelor ore şi minute petrecute în aer. Evenimentul se desfășoară la Lacul Sf. Ana – Băile Tușnad .

A 14-a editie al concursului international de aterizare la punct fix, Tusnad –  FAI 2

Motoul competiției: „Cine odată gustă zborul, pe pământ va sta tot timpul cu privirea către cer.”

Obiectivele competiției: Organizarea de competiții la nivel internațional, de întâlniri între profesioniști în domeniu și piloți amatori.

Pentru mai multe informații legate de destinația de ecoturism Băile Tușnad, accesați website-ul https://www.eco-turism.ro/