Băile Tuşnad și împrejurimile

www.eco-turism.ro

Informaţii generale

Destinația perfectă pentru o cură de întinerire, la trup și suflet, este „scăldată” de miraculoase izvoare de ape minerale, cu puteri tămăduitoare, ce dau echilibru și împăcare celor ce le încearcă. Completate de mofete, aer bogat ionizat și climat sub-aplin, te vor transforma în voinicul din poveste, ce își reface forțele și vitalitatea, peste noapte.

Băile Tuşnad este destinația perfectă pentru o cură de întinerire, la trup și suflet, este „scăldată” de miraculoase izvoare de ape minerale, cu puteri tămăduitoare, ce dau echilibru și împăcare celor ce le încearcă. Completate de mofete, aer bogat ionizat și climat sub-aplin, te vor transforma în voinicul din poveste, ce își reface forțele și vitalitatea, peste noapte.

Așa poți colinda, în drumeții scurte, la pas sau pe bicicletă, pe sub brazi răcoroși, până la singurul lac vulcanic din ţară, lacul Sfânta Ana, sau alături, la o minunată rezervaţie cu plante relicte din epoca glaciară, Tinovul Mohoş. Munţii dimnprejur garantează privelişti aparte: Harghita – munte vulcanic cu străfunduri înfierbântate de magmă şi munţii Bodoc – domoli, împodobiţi de fagi.

Poposește în mici cetăţi ţărăneşti fortificate, conace şi case nobiliare din perioada medievală, bucură-ți simțurile cu deliciile culinare cu iz unguresc: supă de chimen, ciorbă de fasole în pâine, gulaş sau kurtos kalacs, iar pentru un suvenir aparte alege ceramica de Korund, eleganță în verde şi albastru.

www.eco-turism.ro

Vezi detalii

Harta

Hărțile Zenith vă invită să descoperiți noi destinații cu peisaje, oameni și obiceiuri deosebite, oferind informații actuale și detaliate asupra activităților, serviciilor și atracțiilor existente în fiecare zonă.
Cumpără harta
Momentan în zonă nu există cazări oferite de membri AER sau certificate Eco-România.

Activităţi

În lucru.Despre Cookies

Folosim cookies pentru funcționalitatea site-ului și pentru a-ți oferi o experiență personalizată pe eco-romania.ro. Prin continuarea navigării, ne oferi acordul tău.