Trenul hotel Carpatia Express – cazare inedită pe Valea Vaserului

O modalitate originală de cazare pentru cei care îndrăgesc căile ferate sau cei care doresc să trăiască o experienţă deosebită. Garnitura este formată dintr-o locomotivă cu abur, un vagon-restaurant şi două vagoane de dormit produse în DDR pentru căile ferate ale fostei Cehoslovacii.

Pe lângă şarmul autentic al vagoanelor de dormit, „Carpatia Express“ oferă 20 de compartimente, fiecare cu câte două paturi. Numai 50 de metri îi despart pe oaspeţi dimineaţa, de locul de plecare al Mocăniţei spre Valea Vaserului. Trenul-hotel staţionar se află într-o zonă îngrădită şi păzită. Pachete de servicii la preţuri atractive vă vor face şederea în Vişeu de Sus de neuitat!

Vagonul-restaurant din „Carpatia Express“ este deschis şi pentru persoane care nu se cazează în tren. Totuşi, trebuie făcută o rezervare din timp!

Locomotiva

În fruntea trenului se află o locomotivă cu abur istorică, construită la uzinele Reşiţa, după un model german. Această “piesă” valoroasă a fost complet restaurată şi renovată la Vişeu de Sus. Ea nu reprezintă doar un monument impozant al trenului-hotel, ci este o bucată de istorie a căilor ferate.

Trenul-hotel dispune de 20 de compartimente de dormit, dotate cu tot ce este necesar pentru confortul dumneavoastră. Un compartiment oferă două locuri de dormit. În cazuri excepţionale, pentru o familie cu un copil mic, se poate folosi şi al treilea pat. În fiecare compartiment este o chiuvetă, un dulapior cu oglindă, o garderobă şi loc suficient pentru bagaje.

Rezervă acum!