Născuta din respect și admirație pentru tradiția, arta și arhitectura Bucovinei și amplasatã la numai 500 m de centrul orașului Gura Humorului, Pensiunea La Roatã*** este un muzeu al satului in miniatura: cinci case taranesti (VasileAnastasiaZenoviaElisabeta si Dumitru), vechi de 120 de ani, stramutate lemn cu lemn pe proprietatea noastra, te vor duce, Oaspete drag, într-o călătorie în timp, în perioada copilăriei petrecute la bunici.

În ceea ce privește confortul, acestea au încălzire centrală, baie proprie, televizor, conexiune wi-fi.

Tot La Roata*** și-a mai găsit loc un spațiu pentru servirea mesei, cu bucate tradiționale pregătite în casă, din produse proaspete de la fermierii locali sau de la mica noastră fermă de păsări ori din livadă cu meri. Avem, de asemenea, o terasă rustică în aer liber, iar cazarea modernă este împărțită în 4 case, aflate la mică distanță una de cealaltă (camere duble/twin și apartamente). Conexiunea wi-fi, parcarea și închirierea de biciclete sunt gratuite.

La Roata*** timpul trece diferit.

Vino, descoperă, trăiește o experiență autentic bucovineană!

Fii binevenit, călătorule, într-un ambient în care autenticul face casă bună cu rafinamentul culinar și cu bunul gust în toate.

Pentru mai multe informații despre complexul de căsuțe vechi și rezervări, accesați website-ul pensiunii.