Cu mocăniţa pe valea Vaserului în vacanța ta poate să fie cea mai memorabilă experiență! Calea Ferată Forestieră din Vișeu de Sus reprezintă o bogăție atât din punct de vedere tehnic, cât și cultural. Pe traseul căii ferate circulă până astăzi locomotive cu abur, alimentate cu lemn și cărbune. Prin acest lucru, CFF Vișeu de Sus devine cunoscută în întreaga lume ca fiind ultima cale ferată forestieră activă pe care circulă locomotive cu abur.

Societatea de turism S.C. CFF Vișeu de Sus S.R.L. organizează excursii cu trenuri cu aburi pentru turiști în perioada mai-octombrie după un orar prestabilit. Pe lânga trenurile regulate, turiștii au parte și de evenimente speciale printre care se numără Maramureș Brunch, trenuri la lună plină, concerte de muzică clasică sau petrecerea de Revelion.

Pentru iubitorii de căi ferate organizăm tururi foto cu Mocănița pe parcursul întregului an. Durata și complexitatea acestora variază de la un simplu tren charter cu aburi până la programe complexe cu cazare pe Valea Vaserului, foc de tabără, încărcare tradițională de bușteni și servicii de catering.

Pentru grupuri mai mari am pregătit o ofertă completă care cuprinde un tren charter cu aburi, servicii de catering cu open bar și divertisment. Astfel de excursii pot fi comandate în orice perioadă a anului.

Mai multe informații legate de această minunată experiență care poate să îți facă vacanța specială găsiți accesând website-ul.