Promovăm frumusețile ascunse ale României și vă invităm într-o experiență de vis pe Cheile ascunse ale Banatului: Gârliștei, Buhui, Carașului!

Programul aventurii:

Ziua 1: Întâlnire în Brașov la 8:00. Transport cu microbuz (8+1 locuri) în zona Carasova sau Mărghitaș – aprox. 6 – 7 ore. Cazare la o pensiune în zonă pentru 4 nopți. Cină și scurtă prezentare a turei.

Ziua 2: Mic dejun. Transfer la Anina pentru a începe tura în sălbaticele chei ale Gârliștei. Durata turei: aproximativ 5-7 ore. Grad de dificultate: mediu (avem și pasaje expuse). Cina.

Ziua 3: Mic dejun. Începem tura prin Cheile Buhui și Platoul Iabalcei, unele dintre cele mai importante şi spectaculoase trasee turistice din Munţii Aninei, incluse în Parcul Naţional Semenic-Cheile Caraşului. Vom vizita și Peștera Comarnic, una dintre cele mai mari peșteri din Banat și din România. Ne continuăm tura până în frumosul sat Iabalcea! Tura dureaza 7 – 8 ore și e una medie ca și grad de dificultate. Transfer la pensiune. Cina.

Ziua 4: Mic dejun. Tură în superbele chei ale Carașului (ne ducem și ne întoarcem pe același traseu). Durata: 5 – 6 ore. Grad de dificultate: mediu (avem și pasaje expuse). Cina.

Ziua 5: Mic dejun. Plecăm spre Brașov.

Traseul se poate modifica în funcție de condițiile meteo!

Tariful include: cazare 4 nopți la o pensiune locală de 2*/3* în camere duble cu mic dejun inclus, 4 cine, 4 prânzuri la pachet, transport, taxă de intrare în Peștera Comarnic.

Grup: 6 persoane.

Vă așteptam să ne fiți alături în această AVENTURĂ!

Și nu uitați Deviza noastră: „Aventura, Neprevăzutul !”

Tura se ține cu 6 persoane înscrise.

La înscriere primiți detalii despre echipament, ruta detaliată și alte informații suplimentare, dar găsiți informații și pe website-ul organizatorilor.