Casa Alexandra este o casă de vacanța rustică, prin ferestrele căreia se deschide o priveliște largă asupra satului, râului și dealurilor acoperite cu pășuni și păduri de brad.

Mobilierul simplu, în stil tradițional, creează o atmosferă caldă și oferă tot confortul necesar. Livingul spațios, cu o sobă masivă din teracotă și o fereastră imensă orientată spre sud, este locul ideal pentru reuniunile din serile de iarnă.

Pensiunea vă oferă posibilitatea de a face drumeții și plimbări cu bicicleta sau căruța în zonele dimprejur.  Lunca Ilvei este o comună situată la limita Transilvaniei cu Bucovina, într-o regiune muntoasă de altitudine medie. Cadrul natural de excepție, cu peisaje deosebit de pitorești și reconfortante, reprezintă principala atracție. Gospodăriile tărănești sunt presărate pe culmile domoale dominate de măguri vulcanice. Pădurile umbroase de conifere, ce adăpostesc o faună bogată și diversificată, alternează cu pășuni și fânețe acoperite vara de un covor floral multicolor.

Ospitalitatea deosebită a localnicilor, bucătăria specifică bazată pe produse naturale locale, tradițiile populare bine păstrate precum și activitățile specifice vieții la țara, completează tabloul acestei regiuni.

Aici viața curge simplu, în armonie cu pământul, plantele, ploaia, soarele, vântul… Aici aerul miroase a fân, a flori de câmp, a brad… Aici puteți petrece o vacanță minunată, în mijlocul naturii, departe de stresul citadin!

Mai multe informații legate de zonă și cazare găsiți accesând website-ul.