Pe urmele carnivorelor mari din Carpați este o tură de observare în compania unei echipe de specialiști care te vor ghida și îți vor oferi informații interesante despre flora și fauna Carpațiilor. Carpații Românești reprezintă ultimul bastion al populațiilor de carnivore mari din Europa. Habitatele forestiere intacte și gradul redus de fragmentare antropică a arealelor locuite de carnivorele mari au facut ca în Carpați să coexiste 2750 de lupi, 4350 de urși bruni și 1800 de râși. Aproximativ 50 % din populația de carnivore mari din Europa se află în Carpații românești.

Participă la acest tur de 7 zile din primăvară până în toamnă. Carpații românești oferă posibilități excelente de a observa și fotografia carnivorele mari. Echipa ce te va ghida în acest tur lucrează încă din anul 2002 în proiecte de conservare și cercetare a carnivorelor mari astfel succesul unei experiențe unice este garantat.

Vei observa carnivorele mari, fie mergând pe urmele lor fie dintr-unul din observatoarele noastre din lemn cu scaune confortabile, vizoare pentru camera foto și paturi pentru înoptare, situate în Carpații Orientali.

Aceasta este o experiență unică, oferind de cele mai multe ori rezultate pline de satisfacție. Pentru mai multe informații despre această tură nu ezitați să accesați website-ul organizatorilor.